اَلسَلامُ عَلَیک یا اَبا عَبدالله الحُسین

پایگاه اطلاع رسانی سرباز گمنام

اَلسَلامُ عَلَیک یا اَبا عَبدالله الحُسین

پایگاه اطلاع رسانی سرباز گمنام

اَلسَلامُ عَلَیک یا اَبا عَبدالله الحُسین

اعلام نهایی نماینده سینمای ایران در اسکار

يكشنبه, ۵ مهر ۱۳۹۴، ۰۷:۳۲ ب.ظ

انتخاب منطقی ارشاد: «محمد رسول‌الله» نماینده سینمای ایران در اُسکار شد

در روزهای گذشته، به سنت هرسال، پس از اعلام 10 فیلم نامزد نهایی معرفی به اسکار بحث روی برخی از اسامی حاضر در لیست و ... در رسانه‌ها افزایش یافت و پررنگ‌ترین انتقاد هم اختصاص داشت به حضور معنادار برخی فیلم‌های حاشیه‌دار از جمله «قصه‌ها» در این لیست.


در روزهای گذشته، به سنت هرسال، پس از اعلام ۱۰ فیلم نامزد نهایی معرفی به اسکار بحث روی برخی از اسامی حاضر در لیست و ... در رسانه‌ها افزایش یافت و پررنگ‌ترین انتقاد هم اختصاص داشت به حضور معنادار برخی فیلم‌های حاشیه‌دار از جمله «قصه‌ها» در این لیست.
گروه فرهنگی-رجانیوز: بالاخره پس از چند  روز بحث در رسانه‌ها در حاشیه‌ی انتخاب نماینده سینمای ایران در اسکار، امروز، همانطور که پیش‌‌بینی هم می‌شد و منطقی‌ترین انتخاب ممکن هم بود، کمیته انتخاب نماینده ایران فیلم «محمد رسول‌الله(ص) مجیدی را به عنوان نماینده‌ی سینمای ایران در این مراسم انتخاب کرد.
 
به گزارش "رجانیوز"، در روزهای گذشته، به سنت هرسال، پس از اعلام ۱۰ فیلم نامزد نهایی معرفی به اسکار بحث روی برخی از اسامی حاضر در لیست و ... در رسانه‌ها افزایش یافت و پررنگ‌ترین انتقاد هم اختصاص داشت به حضور معنادار برخی فیلم‌های حاشیه‌دار از جمله «قصه‌ها» در این لیست. 
 
مسئله‌لی که بیش از همه باعث ایجاد جنجال‌هایی شد این بود که دست «قصه‌ها» از تمام جوایز داخلی حتی از جوایز جشن خانه سینما خالی مانده بود و علاوه بر آن اکرانش نیز با حاشیه‌ها و انتقادات فراوانی روبه‌رو بود و با اقبال مردمی حتی در داخل کشور نیز روبه‌رو نبود، بنابراین از این منظر، حضورش در لیست می‌توانست تنها به معنای بدست اوردن دل گروهی خاص از شبه‌روشنفکران باشد.
 
 
با افزایش بحث‌های رسانه‌ای حول لیست ده‌تایی نامزدهای معرفی فیلم به اسکار اما، پس از چند روز هیئت انتخاب با حذف ۴فیلم لیستی شامل شش فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟»(صفی یزدانیان)، «رخ دیوانه» (ابوالحسن داودی)، «شیار ۱۴۳» (نرگس آبیار)، «قصه ها»(رخشان بنی اعتماد)، «ماهی و گربه»(شهرام مکری) و «محمد رسول الله(ص)» ساخته مجید مجیدی را به عنوان لیست نهایی اعلام که کرد که البته هنوز فیلم پرحاشیه‌ی «قصه‌ها» در آن دیده می‌شد و جز این هیچ فصل مشترکی میان اعضای این لیست وجود نداشت و مشخص نبود این لیست ناهمگون نتیجه‌ی در پیش گرفتن چه سیاست مشخصی است.
 
با این همه اما از همان ابتدا هم انتخاب فیلم عظیم «محمد رسول الله(ص)» منطقی‌ترین انتخاب ممکن برای معرفی به اسکار بود که در نهایت هم اتفاق افتاد. مجیدی پیش از این با ۴ بار حضور در اسکار و یک‌بار حضور در میان نامزدهای نهایی پرسابقه‌ترین کارگردان ایرانی در این مراسم بود و همچنین فیلم عظیم او از منظر تبلیغات بین‌المللی و حضور موفق در جشنواره‌های جهانی می‌توانست گزینه مناسبی برای دیده شدن بهتر در جوایز اسکار باشد، آنهم در شرایطی که بسیاری از گزینه‌های دیگر لیست حتی در کسب اقبال مردم و منتقدان داخلی هم با مشکلاتی روبه‌رو بودند.
 
 
با انتخاب فیلم «محمد رسول الله(ص)» برای حضور در اسکار به عنوان نماینده ایران مجید مجیدی با پنج فیلم «بچه‌های آسمان»، «رنگ‌خدا»،«باران»، «آواز گنجشک‌ها» و «محمد رسول‌الله(ص)» رکورددار است. پس از او اصغر فرهادی با سه فیلم «درباره الی»، «جدایی نادر از سیمین» و «گذشته» و رضا میرکریمی هم با سه  فیلم «خیلی دور خیلی نزدیک»، «یه حبه قند» و «امروز» در رده بعدی قرار دارند.
  • سرباز گمنام

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی